De slaapkamers van een meisje inrichten

De slaapkamer van een meisje georganiseerd of op zijn decorvloer goedkoop laminaat minst netjes houden, vooral een slaapkamer voor een tienermeisje is meer dan een fulltime baan. Ik heb 4 tieners en het lijkt erop dat de meisjes de ergste zijn. Ze lijken nooit iets weg te gooien en hun slaapkamers staan ​​vol met spullen waarvan ik niet eens weet wat het is of waar het voor dient. Maar blijkbaar is het voor hen een levensbehoefte en kunnen ze niet zonder.

Ik heb twee items gevonden die leken te helpen bij het netjes houden van de kamer en verrassend genoeg gebruiken ze het ook. Een daarvan is een dekenrek (waarvan ze dachten dat het best cool was) en ze gebruiken ze, hoewel de dekens er niet echt op zijn gevouwen, maar gewoon worden weggegooid. Het andere item was een boekenkast in een hoek.

Meubels kopen voor de slaapkamer

Ik heb gemerkt dat het erg moeilijk is om meubels te kiezen voor de slaapkamer van een ouder meisje, zelfs als je er al vanaf je geboorte mee samenwoont. Toen ze jong waren, kon je nooit fout gaan met een Disney-thema of een prinsessenkamerset, maar ik denk dat verandering onvermijdelijk was.

Om uw taak gemakkelijker te maken, stel ik voor dat u luistert naar hun klachten over waarom hun slaapkamermeubilair niet werkt en wat zij denken dat het beter zou maken.

Bijvoorbeeld; mijn meisjes bleven maar zeggen dat ze het uiterlijk van de kamer niet leuk vonden en als ze nieuwe meubels hadden, zouden ze het misschien schoner houden. Na een tijdje gepraat te hebben was het duidelijk dat het niet echt de uitstraling van de kamer was, maar dat ze een goede manier hadden om het te organiseren zoals ze wilden. Het leek erop dat het kopen van een plank waarvan ik dacht dat het leuk was, het probleem alleen maar verergerde.

Ze zeiden dat ze iets moesten hebben dat niet in de weg zit en toch functioneel moet zijn. (Alsof ik dat niet eerder tegen ze had gezegd.) Laat me hier even aan toevoegen dat ik in het verleden heb geprobeerd ze planken en boekenkasten voor hun kamers te laten zien, maar ze zouden er gewoon naar kijken en zeggen: ik wil geen planken voor in het midden van de muur of het zou gewoon in de weg zitten. Ik vond toen een hoekboekenkast en liet hen zien dat het niet veel ruimte in beslag nam en zou een hoek organiseren waar ze net rommel in hadden. Ze stemden in met dit soort planken en het lijkt goed te werken en hun slaapkamers zijn wat netter . Als u planken voor de wand gaat kopen, moet deze modulair zijn en deel uitmaken van de wanddecoratie van de slaapkamer. De meeste passen op cd’s en dvd’s en kunnen worden gebruikt om hun favorieten op te slaan. Ze kunnen ook pronken met hun meer persoonlijke verzamelobjecten op deze wandplanken.